Peruskoulupohjainen: opintoaika 3 vuotta, opinnot optimoitu kaksoistutkintoon.

Ylioppilas- tai muu 2. asteen tutkinto: opintoaika 2 vuotta

Julkaisutuotannon osaamisalalla opit tekemään mm. lehtiä, kirjoja, esitteitä, julisteita, suurkuvatulosteita, pakkauksia, tarroja, paitapainatuksia, nettisivuja, e-kirjoja, verkkolehtiä, animaatioita, bannereita, videoita ja 3D-tulosteita.

Opit käyttämään uusimpia ammattiohjelmia, joita ovat mm. Lightroom, Photoshop, InDesign, Illustrator, Animate, Dreamweaver, Muse, AfterEffects, Premiere ja Blender. Lisäksi opit käyttämään myös Office-ohjelmia. Ohjelmistot ovat pääosin englanninkielisiä, joten ammattienglannin sanasto tulee tutuksi.

Tavoitteena on kouluttaa moniosaajia media-alalle. Tutkinnon suorittaneella on perustaidot valokuvauksesta, videokuvauksesta, kuvankäsittelystä, sivuntaitosta, vektorigrafiikasta, graafisesta suunnittelusta, html- ja css-koodauksesta, animoinnista, videoeditoinnista, 3D-mallinnuksesta ja monista erilaisista tulostustekniikoista. Laaja-alaisten, monipuolisten opintojen jälkeen sinulla on hyvät edellytykset työskennellä monissa media-alan tuotantotehtävissä. Opintoihin sisältyy työssäoppimista yrityksissä.

Haastattelu Taitaja-finalistista