Kalustovarausjärjestelmään on jokaisella opiskelijalla oma henkilökohtainen tunnuksensa. Kalustovaraukset hyväksyy opettaja tai kalustomestari.

Kalustolainauksen periaatteet joulukuussa 2020

Opettajat tarkastavat ja hyväksyvät kalustovaraukset sekä tarkistavat kaluston saatavuuden muiden käyttäjien osalta. Esim. Valokuvauskalusto valokuvauksen opettajilta jne. Laina-aika tulee olla kohtuullinen. Ei hyväksytä pitkiä kalustovarauksia. Kaikki lainat tulee palauttaa takaisin oppilaitokseen 16.12. klo 15 mennessä. Tällöin kalustovarasto on auki 9-15. Joululomalle ei anneta lainoja.

Kalustovarasto on avoinna ma-pe 10 – 14. Janne Saukkonen (09 31032468) ja Miro Laukkanen (044 2788806) antavat ja vastaanottavat lainat.

Kalustolainauksen täytyy liittyä välttämättömän hoksin mukaiseen opintojen etenemiseen. Muuhun tarpeeseen ei tehdä lainauksia. Varauksen otsikkoon kirjataan selkeästi lainauksen tarve esim. “Valokuvan perusopetus, joulukuu 2020”. Kaikissa lainoissa tulee olla merkintä “joulukuu 2020”.

Tietokoneita ei lainata kalustovarastosta (Huom! Tietokonelainaukseen on ollut erillinen lainausmahdollisuus Kullervonkadun toimipaikassa).

Kallista kalustoa ei lainata, vaan tässä tapauksessa arvioidaan lähiopetuksen tarve oppilaitoksessa. Lainan hyväksynyt opettaja tarkistaa, että kalusto on palautunut laina-ajan päätyttyä. Opettaja on yhteydessä opiskelijaan välittömästi, jos palautusta ei ole tehty.
Kaikessa lainaukseen liittyvässä huomidaan koronaan liittyvä hygienia ja turvavälit.

Kalustovarausjärjestelmä

Aukioloajat