Opetussuunnitelma (OPS)


Kalustovaraus

Kalustovarausjärjestelmään on jokaisella opiskelijalla oma henkilökohtainen tunnuksensa. Kalustovaraukset hyväksyy opettaja tai kalustomestari.


Musiikkikirjasto

Äänitehosteet

Musiikkikirjasto ja äänitehosteet ovat tarkoitettu opetus- ja opiskelijatuotantoihin. Musiikin käytöstä raportoidaan tuotannon valmistuttua. Pyydä tunnukset opettajalta.


Mainostoimisto Stadimedia

Oletko valmistumassa+ tarvitsetko työssoppimispaikkaa. tervetuloa töihin mainostoimistoomme. Teemme mm. mainos- ja promokamppanjoita oppilaitoksemme ja osallistumme kiinteästi muuhunkin viestintään.


Opiskelijakortti

SAKKI – kortti https://sakkiry.fi/

ISIC -kortti http://www.isic.org/.


Opiskelijahuoltopalvelut

Lego-café Muotoilijankadulla ja Keidas Kullervonkadulla ovat paikkoja, joissa voit tulla kertomaan terveiset, kehitysideat, huolet ja ilot. Paikalla on opiskelijahuollon jäseniä. Kahvilat toimivat aina tarpeen mukaan.


Ammatillinen erityisopettaja 

Ammatillisen erityisopettajan tehtävä on tukea opiskelijoita heidän opinnoissaan. Erityisopettaja tekee työtä yksilöllisesti opiskelijan kanssa, opettaa pienryhmää tai toimii samanaikaisopettajana toisen opettajan kanssa.Ammatillinen erityisopettaja antaa ohjausta ja neuvontaa opiskeluun ja oppimiseen liittyvissä asioissa. Erityisopettajaan kannattaa ottaa yhteyttä heti, jos opiskelussa tai oppimisessa tuntuu olevan vaikeuksia. Ammatillinen erityisopettaja auttaa esimerkiksi itsenäisten tehtävien tai rästitehtävien tekemisessä.

Erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille laaditaan henkilökohtainen opetuksen järjestämistä koskeva suunnitelma (hojks) ja tällöin erityisopettajan työhön kuuluu myös opetusjärjestelyjen suunnittelu sekä opiskelijan edistymisen seuranta. Ammatillinen erityisopettaja tekee yhteistyötä koko kouluyhteisön ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Ammatillinen erityisopettaja toimii opiskelijahuoltoryhmän jäsenenä.


Koulutuspäällikkö

Koulutuspäällikkö vastaa osaston toiminnasta:
“Tavoitteenani on, että osastolla olisi mukava opiskella ja kehittyä tasapainoiseksi, jaksavaksi ammattilaiseksi. Vien eteenpäin kehitysehdotuksia, joten jos sinulle sellaisia on, tule rohkeasti juttelemaan. Lego-Caféssa ja Keitaassa voidaan tavata myös :D. Olen opettajien esimies, joten myös kaikki opettajia koskevat asiat kulkevat minun kauttani.”


Urasuunnitteluohjaaja

Tule tapaamaan minua jos…

  • Olet keskeyttämässä opintojasi tai miettimässä alanvaihtoa
  • Haluat tietää lisää Avoimen ammattiopiston opinnoista
  • Olet kiinnostunut työpajoista
  • Tarvitset apua tulevaisuuden suunnittelussa