OPETUSSUUNNITELMA (OPS)

Opiskelijan opas

Kalustovarausjärjestelmä

Kalustovarausjärjestelmään on jokaisella opiskelijalla oma henkilökohtainen tunnuksensa. Kalustovaraukset hyväksyy opettaja tai kalustomestari.


Musiikkikirjasto

Musiikkikirjasto opetus- ja opiskelijatuotantoihin.
Musiikin käytöstä raportoidaan tuotannon valmistuttua.


Mainostoimisto Stadimedia

Oletko valmistumassa+ tarvitsetko työssoppimispaikkaa. tervetuloa töihin mainostoimistoomme. Teemme mm. mainos- ja promokamppanjoita oppilaitoksemme ja osallistumme kiinteästi muuhunkin viestintään.


Opiskelijakortti

SAKKI – kortti https://sakkiry.fi/

ISIC -kortti http://www.isic.org/.


Opiskelijahuoltopalvelut

Lego-café legotalossamme, paikka vaihtelee. Jokaisessa jaksossa hetki tulla kertomaan terveiset, kehitysideat, huolet ja ilot. Paikalla opiskelijahuollon jäseniä.


Ammatillinen erityisopettaja työskentelee Muotoilijankadun toimipaikassa sekä digitaalisen viestinnän tuntiopettajana että erityisopettajana.

Ammatillisen erityisopettajan tehtävä on tukea opiskelijoita heidän opinnoissaan. Erityisopettaja tekee työtä yksilöllisesti opiskelijan kanssa, opettaa pienryhmää tai toimii samanaikaisopettajana toisen opettajan kanssa.Ammatillinen erityisopettaja antaa ohjausta ja neuvontaa opiskeluun ja oppimiseen liittyvissä asioissa. Erityisopettajaan kannattaa ottaa yhteyttä heti, jos opiskelussa tai oppimisessa tuntuu olevan vaikeuksia. Ammatillinen erityisopettaja auttaa esimerkiksi itsenäisten tehtävien tai rästitehtävien tekemisessä.

Erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille laaditaan henkilökohtainen opetuksen järjestämistä koskeva suunnitelma (hojks) ja tällöin erityisopettajan työhön kuuluu myös opetusjärjestelyjen suunnittelu sekä opiskelijan edistymisen seuranta. Ammatillinen erityisopettaja tekee yhteistyötä koko kouluyhteisön ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Ammatillinen erityisopettaja toimii opiskelijahuoltoryhmän jäsenenä.

Ammatillinen erityisopettaja Anna Muurimäki, huone 306 p. 040 334 5821, anna.muurmaki _at_ edu.hel.fi


Koulutuspäällikkö
Koulutuspäällikkönä vastaan av-osaston toiminnasta.
Tavoitteenani on, että AV:lla olisi mukava opiskella ja kehittyä tasapainoiseksi, jaksavaksi ammattilaiseksi.
Vien eteenpäin kehitysehdotuksia, joten jos sinulle sellaisia on, tule rohkeasti juttelemaan. Lego-Caféssa voidaan tavata myös :D.
Olen opettajien esimies, joten myös kaikki opettajia koskevat asiat kulkevat minun kauttani.


Urasuunnitteluohjaaja
Tule tapaamaan minua jos…
– olet keskeyttämässä opintojasi tai miettimässä alanvaihtoa
– haluat tietää lisää Avoimen ammattiopiston opinnoista
– olet kiinnostunut työpajoista
– tarvitset apua tulevaisuuden suunnittelussa