MEDIA-ALAN JA PROSESSIN OPISKELIJATOIMINTA

Opiskelijatoiminnan koordinaattori

Tiina Mustonen
040 6816771
tiina.m.mustonen@hel.fi

Tutor-toiminnasta, opiskelijakunnan hallituksen -ja opiskelijayhdistystoiminnasta saa tuttuun tapaan kerrytettyä vapaasti valittavien opintojen saldoa. Jos tiedätte hyviä tyyppejä, niin ilmiantakaa!

Helsingin kaupungin nuorisopalvelut ovat tarjonneet vuosien ajan Politiikkatori-konseptia Helsingin kaupungin 2.asteen oppilaitoksille. Saimme terveisiä keväällä 2017 Helsingin poliittisten puolueiden nuorisojaostoilta: “miksi Stadin ammattiopiston toimipaikkoihin tilatuissa Politiikkatoreissa ei ole opiskelijoita?” Stadin ammattiin opiskelevat STAO ry aloitti suunnittelutyön yhteistyössä Helsingin kaupungin nuorisopalveluiden ja Helsingin poliittisten nuorisojärjestöjen kanssa syksyllä 2017. Lopputuloksena syntyi PUSH-tapahtuma, joka toteutetaan Stadin ammattiopiston Kullervonkadun toimipaikassa (Kullervonkatu 11) keskiviikkona 7.3.2018 klo 12:30-15:30.

Kaikille Stadin ammattiopiston opiskelijoille avoimessa tapahtumassa on poliittisten puolueiden nuorisojärjestöjen toiminnallisten ständien lisäksi muun muassa Ruuti -ständi ja Allianssin ständi, jossa esitellään ensi vuoden maakuntavaaleja. Kaikille tapahtumaan osallistuville opiskelijoille jaetaan paikan päällä rastipassit ja opiskelijoiden on mahdollista saada jokaiselta ständivierailultaan leima rastipassiinsa. Jos passin saa täyteen ja palauttaa sen STAO ry:n ständille, osallistuu muun muassa leffalippujen arvontaan.

Aikataulu ja ohjelma:
klo 12:30-14:30 Ständit
klo 14:00-14:20 Ali Jahangirin stand up keikka (liikuntasali)
klo 14:30-15:30 Paneelikeskustelu (llikuntasali) aiheesta “Ammatillisen opetuksen murros, uhka vai mahdollisuus?”
Panelisteina OSKU ry:n pj. Emmi Pentikäinen, Stadin ammattiopiston rehtori Maria Sarkkinen, kansanedustaja Jani Toivola ja sivistysvaliokunnan puheenjohtaja ja kansanedustaja Tuomo Puumala.